Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

HC Smart Helyiséghőmérséklet-Szabályozó

Az HC Smart rendszer az ön padlófűtésének vagy szerkezet hűtésének tökéletes szabályozórendszere. A telepítés egyszerű, akár új ,akár meglévő rendszereknél a hőmérsékletet helyiségenként szabályozható.

A helyiségekben elhelyezett termosztátok érzékelik a helyiség pontos hőmérsékletét és a kívánt értéknek megfelelően szabályozzák azt. Amikor az adott helyiség nincs használatban, a rendszer a helyiség hőmérsékletét egy előre megadott minimumértékre szabályozza. A modern okostechnológiának köszönhetően a rendszer kiszámolja, hogy mikor kell a felfűtést, lehűtést elkezdenie, hogy a kívánatos értéket a megadott időre érhesse el.

 

A beépített ethernetcsatlakozónak és az XML nyelvnek köszönhetően ön a kívánatos értékeket okostelefonról, tabletről vagy laptopról is beállíthatja akár az ön okosotthon rendszerének többi komponensét.

  • több komfort, kevesebb energiaköltség
  • intuitív, felhasználóbarát kezelhetőség
  • egyszerűen kivitelezhető összeállítás
  • mindig tökéletes hőmérséklet
  • megnyerő forma
  • "okos" hűtés és fűtésindítás illetve leállítás
  • okosotthon kompatibilis

Költséghatékonyan!

 

Intelligens fűtés - intelligens spórolás

 

A legmodernebb Smart Start és - Smart Stop technológiának köszönhetően az HC Smart rendszer környezet és pénztárcabarát.

 

 

 

Növekvő komfortérzés, csökkenő energiaköltség!

A HC Smart rendszer szobatermosztát elegáns felületén széleskörű használati lehetőségeket biztosít, pontosan megjeleníti a szobák hőmérsékleti beállításait és könnyű eligazodást kínál a felhasználók számára. Az egyszerűen kezelhető fordítógomb fordító-nyomó funkciója könnyű felhasználást biztosít.

 

 

 A rendszer összeállítása olyan egyszerű mint egy asztali lámpát lekapcsolni, a 24V-os technológiának köszönhetően teljesen veszélytelenül, játszi könnyedséggel kivitelezhető. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a rendszer összekapcsolódik, intuitívan illeszkedik. Önnek csak hátra kell dőlni és a beállított kellemes hőmérsékletet élvezni.

Ugyanilyen egyszerű a rendszer az okosotthon-hálózatba való bekapcsolása. Egyszerűen csak kapcsolja a készüléket a routerhez és már állíthatja is be a kívánt hőmérsékleti értékeket okostelefonról, laptopról, tabletről vagy az okosotthon rendszerének vezérlőfelületéről.

És mindezekmellett mást is kínál az HC Smart rendszer! A már meglévő pumpakimenet a fűtési rendszer keringető pumpáját csak akkor fogja működésbe hozni ha a fűtési rendszer szelepje nyit. Ez jelentős energiaköltséget spórol meg és a pumpa élettartamát is meghosszabbítja. Mindez a beépített kazánszabályzással nyer értelmet: csak akkor lép működésbe ha utasítást kap rá.

A rendszerhez opcionálisak párakicsapódás elleni védelem is rendelhető.


Könnyedén,

három lépésben összeállítható

Önállóan zár, kikapcsol.

Használata ezért kényelmes.

 

Játszi egyszerűséggel lehet az otthoni internetes hálózatba vagy az okosotthon-rendszerbe integrálni az HC Smart-t. Ezután egyszerűen okostelefonról, tabletről, laptopról vagy az okosotthon rendszerrel irányítható a készülék. Mindegy, hogy okostelefon, tablet vagy laptop: Az HC Smart kényelmesen beállítható és irányítható számos készülékről.

Biztonságosan irányíthat mindent

Mindegy hogy hol van, a  teljes irányítás az ön kezében van. Ezért gyerekjáték a hőmérsékletszabályozás.

  • Okosotthon kompatibilis: Beépítése a már meglévő okosotthon rendszerbe gyermekjáték!
  • A HC Smart-al akár otthonról akár távolról mindent a kezében tarthat.
  • Nem szükséges hozzá külön alkalmazás. Minden mobilkészülékről, böngészővel irányítható.

 

Messze a legjobb!

A legkényelmesebb és legegyszerűbb padlófűtés és hűtésszabályzó rendszer!

TERMÉKEK....

Webáruház készítés